一站式海外婚紗攝影

wedding photography

POWAY TRAVEL

威尼斯 - 永恒的浪漫

如果一世人點都要靚一次的話, 新娘子今次做到了! 如果以可以取景的角度來睇, 威尼斯真係一個唔錯的選擇, 可以取景的選擇特別多,背景變化多, 又可以有古舊的建築物靚景, 又可以有天空海濶的靚河景。絕對可以考慮。

Florence 佛羅倫斯

羅倫斯的靚景真是值得一再推介, 特別是整個城市角度的靚景。 仲正在猶豫緊去邊度影相既新人, 絕對值得考慮一下。 除左婚紗相, 這個文藝氣氛濃郁浪漫的城市都好適合新人去。 

地中海 – 聖托里尼

無論結婚相或者密月旅行都係極浪漫的一個選擇, 藍頂教堂、藍白小屋, 加上愛琴海的浪漫, 營造出童話般的感覺。 想知道多些詳情資料, 立即跟我們聯絡!

浪漫法國

法國有它獨特的浪漫情懷, 無論風景建築都有它的迷人之處,亦都係其中一個新人們理想的影婚紗相地方。 如果大家都想有一個不用組團出發,一對一貼身服務,優越的套餐內容,不用自備婚紗禮服輕鬆出發,安排彈性的婚紗相套餐, 就儘快同我地聯絡啦!

Turkey 土耳其

中西方文化匯聚的土耳其, 如果想來一個特別一點感覺的婚紗照, 都係一個唔錯的選擇。 我地的婚紗攝影服務歐洲任何地方都可以去到呢 ! 任何疑問歡迎同我地查詢一下。

Wedding Videography

佛羅倫斯

Florence

浪漫法國

France

意大利

Italy

POWAY TRAVEL LTD

香港辦公室

香港中環德輔道中156-164號通用商業大廈9樓901室

Tel:2815 8211 / 2815 8217 / 2815 8219

Whatsapp:9790 0168

Email:Poway@powaytravel.com.hk

 

意大利米蘭辦公室

Giussago via Marconi 105 ,Milan, Italy

Tel: (39) 3939061196

TRAVEL • WEDDING PHOTOGRAPHY